Deurwaarder Eindhoven

Deurwaarder Eindhoven

Zoekt U een Deurwaarder in Eindhoven of omgeving? Denk dan ook aan een Full Service Incassobureau. Juridisch Incassokantoor Geldrop is als zakelijk dienstverlener graag uw incasso-partner.

Wij kunnen uw incasso van A tot Z verzorgen: van incasso-brief tot en met procederen ten overstaan van de rechter. Wij schakelen een deurwaarder pas in met uw uitdrukkelijke akkoord alsook wanneer alle andere opties niets opgeleverd hebben.

Bovendien vormen wij bij gerechtelijke incasso de professionele keten-partner van deurwaarders en zien wij er op toe dat het deurwaarders-traject effectief doorlopen wordt. Bovendien controleren wij de facturen van deurwaarders. Dus waarom direct voor een deurwaarder betalen als uw start gratis kan zijn?

No Cure No Pay Incasso

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay. Het dient bij onze No Cure No Pay-service te gaan om een binnenlandse vordering dan wel factuur ten bedrage van € 250,- en hoger en waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. Wij dragen in dat geval het risico. Indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

Gerechtelijke Incasso

Voor gerechtelijke Incasso vragen wij eerst uw uitdrukkelijke instemming indien uw vordering lager is dan 10.000,-. U wordt dus altijd vooraf geconsulteerd en voorzien van een heldere kosten-indicatie. Op deze wijze kunt u na afloop van de minnelijke incasso zelf afwegen of meteen gerechtelijke procedure wenst te starten. Bij vorderingen vanaf € 10.000,- geeft u ons automatisch opdracht namens u te procederen indien nodig. Het komt overigens zelden voor dat bij zulke hoge vorderingen door opdrachtgevers eigenhandig wordt afgezien van gerechtelijke incasso indien blijkt dat buitengerechtelijke incasso niet het gewenste resultaat heeft bewerkstelligd. Wegschrijven van zodanig verlies is normaliter geen optie.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Landelijke Dekking

Hoewel wij in de regio Eindhoven verankerd zijn, is onze incasso-dekking landelijk. Als No Cure No Pay Incassobureau kunnen wij iedere binnenlandse vordering incasseren. Daartoe werken wij nauw samen met uiteenlopende specialisten, waaronder deurwaarders, recherchekantoren, advocaten & juristenkantoren.

Online Incasso

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp.  Daarom kunt u uw factuur of vordering online overdragen. 

Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso tegen No Cure No Pay formule aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.

>> Incasso Indienen <<

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.
 

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord