Contact

Contact met JIG

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Mail Ons of stel uw Vraag geheel vrijblijvend telefonisch. Wij helpen u graag vooruit!

Aangepaste Kantoorbezetting

Juridisch Incassokantoor Geldrop volgt de RIVM-richtlijnen en laat haar personeel gedurende de Corona-crisis zo veel mogelijk vanuit huis werken. Onze medewerkers worden zoveel mogelijk gefaciliteerd om hun werk zo goed mogelijk en veilig te kunnen doen.

Gevolgen Maatregelen

Door de aangepaste kantoorbezetting kan het zijn dat u wat langer op een reactie moet wachten. Door beperkte kantoorbezetting kan er in de verwerking van opdrachten enkele uren vertraging optreden. In de meeste gevallen gaat uw incasso echter nog dezelfde dag uit (mits voor 16.00 uur ingediend). In het uiterste geval wordt uw opdracht de eerstvolgende dag uitgezet.

Indien u snel een antwoord wilt op een vraag, kunt u ons het beste mailen. U krijgt dan normaliter binnen drie tot vier uur antwoord. Beschikt u over een dossiernummer? Vermeld dit dan in uw mail. Dat werkt effectiever.

Incasso gaat door

Als incassopartner is het onze primaire taak om de belangen en rechtspositie van onze Opdrachtgevers te behartigen. Het is nu ook voor de continuïteit van onze Opdrachtgevers van cruciaal belang om vorderingen of facturen betaald te krijgen. Verplichtingen richting personeel en/of leveranciers lopen voor onze opdrachtgevers gewoon door. Wij continueren daarom onze incassowerkzaamheden.

Waar mogelijk gaan wij coulant om met door Corona veroorzaakte betalingsproblemen. Van belang is dat debiteuren zich transparant, bereikbaar en pro-actief opstellen. Op deze wijze is een minnelijke oplossing, bijvoorbeeld in de vorm van een betalingsregeling via ons kantoor een serieuze mogelijkheid. Waar mogelijk, opteren wij voor de minst ingrijpende strategie. Gerechtelijke Incasso dient, waar mogelijk, te worden voorkomen.

Responstijd

Vragen op werkdagen voor 13.00 uur ingediend worden meestentijds dezelfde dag beantwoord door een van onze incasso-juristen. Meestal wordt er contact met u gezocht via mail. Indien nodig of gewenst wordt u gebeld.

U kunt ons natuurlijk ook direct Bellen

Wij helpen U graag verder!
Juridisch Incassokantoor Geldrop
error: Content is protected !!